UMC Utrecht vertrouwt cash aan Brink's toe

16 May 2014

Binnen Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht) lopen verschillende contante geldstromen. Behalve in een aantal winkels waar patiënten, bezoekers en personeel terecht kunnen, gaat er cash om in parkeer-, wissel- en andere soorten automaten. Het in eigen beheer onderhouden van cash stromen en automaten werd door UMC Utrecht als complex en duur ervaren. Reden voor hen om samen met Brink's na te gaan waar zij met behulp van slimme oplossingen en door uitbesteding van activiteiten besparingen kunnen realiseren. Uiteraard moesten daarbij mogelijke veiligheidsrisico's worden geminimaliseerd.

Brink's adviseurs hebben UMC Utrecht geholpen de processen rond de verwerking van contant geld in kaart te brengen en te verbeteren. Voor automaten die moesten worden vervangen of toegevoegd, heeft Brink's meegedacht over alternatieven. Hierbij is uiteindelijk gekozen voor apparatuur die functioneel, veilig én gemakkelijk te servicen is.

Sinds kort verwerkt Brink's de contante geldstromen en servicet zij de nieuwe apparatuur. Door modernisering van het automatenpark en het uitbesteden van activiteiten bespaart UMC Utrecht op haar eigen personeelskosten en zijn de contante geldstromen transparanter en veiliger ingericht. Hierdoor kan UMC Utrecht zich nog beter richten op haar belangrijkste uitdaging, namelijk het verleggen van de grens tussen gezond en ziek, en zo op een duurzame wijze bijdragen aan een gezonde samenleving.

Advertenties
Share this on